Српски  Magyar 

Награда за ПУ "Радост" и васпитачицу Требатицки

Васпитачици Данијели Миличић Требатицки и Предшколској установи "Радост" додељена је Европска ознака квалитета за изузетност рада. Ова вредна васпитачица нашла се међу добитницима националне и европске ознаке квалитета за учешће на eTwinning порталу за активности у оквиру пројеката "Славимо пролеће" и "The joy of Easter".

"То значи да су ваш рад, рад ваших ученика и установе признати на највишем европском нивоу. Ваш пројекат ће бити изложен у посебном простору европског портала на www.eTwinning.net Још једном вам честитамо на овом јединственом достигнућу", стоји у обавештењу о додели награде.

Иначе, eTwinning је платформа намењена просветним радницима, који раде у школама и предшколским установама у једној од европских земаља учесница, за потребе комуникације, сарадње, развијања пројеката, размене и ради осећаја припадности најузбудљивијој европској заједници намењеној учењу и подучавању. eTwinning подстиче сарадњу међу школама у Европи употребом информационо-комуникационих технологија, тако што се школама и установама обезбеђује подршка, алати и услуге.

Национална признања су додељена на годишњој Националној конференцији која је одржана у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Нишу.