Српски  Magyar 

Развојни фонд представио 11 кредитних линија

Пред бројним заинтересованим србобранским предузетницима и пољопривредницима, представници Развојног фонда Аутономне Покрајине Војводине промовисали су данас конкурсе које им стоје на располагању за унапређење бизниса.

Присутни су имали прилику да се упознају са процедурама подношења кредитних захтева и одобрења кредита, неопходним да би се испунили сви услови. Говорило се о дугорочном и краткорочном финансирању, каматним стопама кредита, средствима обезбеђења, учешћу подносиоца захтева, примени валутне клаузуле, и то код 11 различитих кредитних линија које тренутно нуди Развојни фонд Војводине.

"Канцеларија за локални економски развој труди се да стално буде на услузи грађанима општине Србобран, а пре свега пољопривредницима и предузетницима који желе да се у својој делатности усавршавају и покушају да добију средства за унапређење пословања. Развојни фонд Војводине је данас за њих извео презентацију свих кредитних линија које нуди, тренутно их је 11, с тим да ће следеће године бити одређених промена, па је потребно на време упознати пољопривреднике и предузетнике на који начин могу доћи до средстава. Мислим да су овакви скупови веома корисни за њих и да би требало да их посећују, јер на једном месту добијају све информације о поступцима и процедурама за конкурсе. Хвала председнику општине Нешку Честићу и члану Општинског већа задуженом за пољопривреду Небојши Недељковићу на подршци у организацији и верујем да ће овакви скупови постати чешћи и још посећенији", рекао је након презентације Радивој Дебељачки, члан Општинског већа и координатор Канцеларије за локални економски развој.