Jun 21, 2018 Last Updated 1:45 PM, Jun 21, 2018

У току реновирање просторија ФК Србобран

Фудбалски клуб Србобран после низа година реновирао је свлачионице и друге просторије у клубу, што је био први потез новог руководства. Сређен је економат, промењени подови, сређена купатила и туш кабине, промењена столарија и окречен простор, а у плану је и уређење система грејања и трибина.

"Сада имамо одличне услове, уређене терене и свлачионице, и хвала локалној самоуправи без које ово не би успели да урадимо. Идемо систематски - прво услови за рад па затим резултати. Имамо амбиције да подигнемо србобрански фудбал на виши ниво, да га вратимо тамо где је некада био. Изнедрили смо бројне добре фудбалере и желимо да поново будемо расадник талената. Успоставили смо сарадњу са суботичким Спартаком и верујем да и ови односи могу бити од користи клубу", рекао је Јовица Тешић, директор ФК Србобран.

Славиша Тешановић, председник ФК Србобран, истакао је да је ново руководство преузело клуб 05. јанауара. "Наша је одлука да кренемо у радове и уређење просторија. До сада из локалне самоуправе нисмо добили средства, али је важно да су предвиђена средства за наш клуб, укупно 2,6 милиона динара. Наш рад су препознали и други људи који су спремни да помогну и добијамо подршку за реализацију идеја. Не сумњамо да ће општинска власт испунити оно што је обећала, али све ово што видите да смо урадили до сада, урадили смо од сопствених пара и уз помоћ добрих људи који су схватили шта желимо да направимо и због чега је то важно. Трудићемо се да створимо објекат којим ће се сви поносити, и који ће остати наредним генерацијама", рекао је Тешановић и најавио одигравање једне међународне утакмице на стадиону у Србобрану.