Српски  Magyar 

Током маја упис у ПУ "Радост"

У свим објектима Предшколске установе "Радост" 03. до 26. маја трајаће упис деце за школску 2017/2018. годину. Упис ће се вршити сваким радним даном у периоду од 12.00 до 13.00 часова.

"Припремни предшколски програм је обавезан за сву децу рођену од 01. марта 2011. до 01. марта 2012. године. За упис деце у припремни предшколски програм родитељ треба да приложи извод из матичне књиге рођених.

Такође, сва деца која се уписују у вртић, од јасленог до припремног програма, морају узвршити преглед код педијатра у Дому здравља, а потврде о прегледу, тј. Упут у предшколску установу, приложити у септембру, кад дете крене у вртић.

У целодневни боравак у објекту 'Снежана', у улици Јована Поповића 9, уписујемо децу од навршене две године старости, па до поласка у школу. За целодневни боравак, поред Упута у предшколску установу, потребан је и извод из матичне књиге рођених и потврда о запослењу родитеља. Предност код уписа имају деца чија су оба родитеља запослена. Такође, обавезан је и налаз бриса грла и носа детета", саопштено је из ПУ "Радост".

Иначе, због великог интересовања родитеља за упис деце у целодневни боравак, а ограниченог капацитета пријема деце у вртић 'Снежана', у ПУ "Радост" донели су одлуку да прошире упис те деце и на објекат 'Бамби' у улици Лазе Костића 26. У овај објекат ће се поред полудневног уписивати и целодневни боравак, од навршене треће године старости па до припремног предшколског програма.

"Резултати уписа у целодневни боравак ће бити истакнути 7. јуна 2017. године у вртићу "Снежана".

Службени лист