Српски  Magyar 

"Зрно за спорт" помаже кошаркаше и одбојкашице

На иницијативу Земљорадничке задруге "Анова", власника Дејана Станојевића, у сарадњи са Кошаркашким клубом Академик и Одбојкашким клубом Елан Volley, у општини Србобран покренута је велика акција "Зрно за спорт".

Наиме, бројне земљорадничке задруге одазвале су се позиву "Анове" да издвајањем одређене количине овогодишњег рода помогну функционисање два најбоље рангирана спортска колектива у општини Србобран, кошаркашког и одбојкашког, који се такмиче у II савезној лиги. Ови клубови у својим редовима окупљају веома велики број деце и младих и за наставак квалитетног рада и остваривање још бољих резултата, чему се нада и радује цела општина Србобран, потребна је подршка.

Буџети клубова не могу да покрију обавезне трошкове за наставак такмичења, па из ЗЗ "Анова" и наведених клубова, апелују на све пољопривредне произвођале да, у складу са могућностима, одвоје део својих производа у корист спортиста. Добровољни прилози су могући у противвредности предатих пољопривредних производа, у тренутку када пољопривредници предају свој род у задругама са којим сарађују. 

Службени лист