Српски  Magyar 

НИС поделио 5 милиона динара за 4 пројекта

Нафтна индустрија Србије, кроз традиционални конкурс Заједници заједно, одредила је којим удружењима и пројектима из општине Србобран ће пружити финансијску подршку за реализацију. Овога пута са укупно пет милиона динара подржана су четири пројекта.

Кошаркашки клуб Србобран - Набавка опреме за озвучење и конструкција кошева који одговарају потребама најмлађих такмичара за спортски објекат у којем се одвијају спортске, културне и друге манифестације од заједничког интереса за спортисте, ученике и грађане -  1.000.000 динара.

Србобранска иницијатива младих - Адаптација канцеларије за младе и организација спортско-едукативних дешавања током целе године, почевши од децембра 2017. године у три насељена места општине Србобран - 2.000.000 динара

Основна школа "Јован Јовановић Змај" - Набавка савремене опреме - лаптопова, пројектора и беле табле која у школи не постоји, а у циљу стицања практичних вештина и предзнања из области науке - 1.000.000 динара.

Удружење за помоћ МНРО „Бисер“ општине Србобран - Адаптација просторија Удружења које се користе за едукацију и рехабилитацију ментално недовољно развијених особа кроз радионице Рециклажа, Екологија и Култура живљења - 1.000.000 динара.

Све резултате НИС-овог конкурса можете видети овде.

Службени лист