Jan 22, 2019 Last Updated 10:48 AM, Jan 21, 2019

Дан спонзора Кобасицијаде - Турија спремно дочекује госте

Након промоција манифестације у Сомбору, Суботици и Новом Саду, а затим и јуче организованог, традиционалног Дана спонзора, одрађене су и последње припреме и обавезни кораци за успешно одржавање 34. Кобасицијаде у Турији. Овога пута, уз бројне спонзоре, главно место било је намењено руководству општине Србобран, која је са задовољством постала главни покровитељ организације.

"Да не вреди, Кобасицијада не би трајала колико траје. Све што се ради из дана у дан, из године у годину, ради се са знањем и умећем, и то је гаранција да ће трајати и у будућности. Добро је да је Кобасицијада 'подмлађена', да је воде млади људи, јер они имају нове и другачије идеје, а идеје покрећу. Туријска Кобасицијада је србобрански бренд, она нам даје много, па смо и ми у обавези да дамо њој, а најпре нашим грађанима. Разговараћемо како да Кобасицијада допринесе и туристичком, и привредном, и сваком другом развоју наше општине. Одајем признање организаторима Кобасицијаде, а посебно хвала свим становницима Турије који све ове године здушно подржавају манифестацију. Све смо учинили да Кобасицијада буде успешна и надам се да нико неће незадовољан отићи из Турије", рекао је Радивој Парошки, председник општине Србобран, и захвалио свим другим спонзорима на подршци.

Традиционално, главном спонзору припала је и прва брица, којом ће Радивој Парошки одсећи прво парче од 2034 метра дуге туријске кобасице и тиме означити почетак 34. Кобасицијаде. Признања и поклоне спонзорима уручио је Мирослав Атанасковић Точа, председник Удружења "Кобасицијада". 

Добро дошли у Турију!

 

 

Службени лист