Dec 16, 2018 Last Updated 5:13 PM, Dec 14, 2018

Отворен конкурс за подршку информисању

Општина Србобран расписала је конкурс за суфинансирање проjеката производње медијских садржаја из области jавног информисања на територији општине Србобран у 2018. години. Средства опредељења Одлуком о расписивању конкурса износе 5.000.000,00 динара.

Конкурс се расписује ради суфинансирања производње медијских садржаја из области јавног информисања који доприносе истинитом, непристрасном, правовременом и потпуном информисању свих грађана општине Србобран; подизању квалитета информисања особа са инвалидитетом и припадника других мањинских група; заштити и развоју људских права и демократије; унапређивању правне и социјалне државе; слободном развоју личности и заштити деце и развоју културног и уметничког стваралаштва; развоју образовања, укључујући и медијску писменост као део образовног система; развоју науке, спорта и физичке културе; заштити животне средине и здравља људи; унапређивању медијског и новинарског професионализма и осталих медијских садржаја који доприносе задовољавању потреба грађана општине Србобран за информацијама и садржајима из свих области живота, без дискриминације.

Најмањи износ средстава који се може одобрити по пројекту износи 100.000,00 динара, а највећи износ средстава по пројекту је 2.000.000,00 динара.

Услови конкурса могу се видети у рубрици "Инфо - Конкурси и јавни позиви".

 

Службени лист