Dec 16, 2018 Last Updated 5:13 PM, Dec 14, 2018

Промоција ИПАРД програма за пољопривреднике

Општина Србобран и "2KM consulting doo" организоваће у петак, 16. марта у 18.00 часова, презентацију ИПАРД програма. Презентација је намењена пољопривредним произвођачима, а подршку локалној самоуправи пружиће успешна фирма са дугогодишњим искуством у писању пословних планова, вођењу пројеката као и у припреми домументације за пољопривредне произвођаче.

Предавање ће водити Ђорђе Мирковић, дипломирани инжењер пољопривреде са 15 година искуства у развоју и вођењу пројеката, тренутно ангажованим од стране Европске банке за обнову и развој. Асистенти у предавању биће Марко Авдаловић и Јелена Штркић, сарадници Агенције за регионални развој Војводине, који такође поседују богато искуство у вођењу ИПА пројеката. 

ИПАРД програм је намењен пољопривредним произвођачима млека, меса, воћа, поврћа и ратарима за:  изградњу и реконструкцију  производних објеката као и објеката за складиштење; набавку нове опреме за наведене производње (машине за руковање и транспорт чврстог, полутечног и течног стајњака, машине за припрему сточне хране, опрема за храњење животиња,опрема за стакленике, пластенике и објекте за производњу воћа и поврћа, опрема за бербу, сортирање, паковање и складиштење); набавку нових трактора и прикључне механизације (плугова, тањирача, међуредних култиватора, грубера, сетвоспремача, ваљкова, навигације, сејалице, прскалице, атомизера и тракторских приколица).

Презентација се одржава у великој сали Скупштине општине Србобран.

Службени лист