Српски  Magyar 

У петак позоришна представа Пластика

Дом културе Србобран органозоваће у петак, 10. марта, извођење позоришне представе Пластика, аутора Стевана Копривице. Комедијска драма за две жене у најбољим годинама, како је кратко дефинисан овај комад, игра се у сали Малог позоришта са почетком у 19.00 часова. Улаз је слободан.

"Богата удовица Милина (Сузана Петричевић) и осетљива новинарка Катарина (Нела Михаиловић), обе у средњим годинама, одлучују да добију још једну шансу у животу. Срећу се у теретани у којој покушавају да коригују своје тело, али и душу. Ишчекујући пластичне операције, рекапитулирају своју прошлост. Низ погрешних одлука и горких тренутака хероине представе зачиниле су са много хумора чиме су наизглед  тешку тему обојиле у светлије боје. Не пристајући на компромисе, оне још једном покушавају да се одупру стереотипима, не дозвољавајући да живот тек тако прође поред њих", стоји у најави комада.

Улоге: Нела Михаиловић, Сузана Петричевић, глас: Игор Дамњановић, музика: Владимир Петричевић, текст: Стеван Копривица, режија: Сузана Петричевић.

Службени лист