Српски  Magyar 

Новогодишњи програм "ДЕЦА СУ УКРАС СВЕТА"

Дом културе Србобран позива најмлађе суграђане да дођу на дружење са легендарним Мињом Суботом, уз чији су огроман допринос едукацији, формирању правих и истинских вредности стасавале генерације и генерације деце.

Програм је заказан за петак, 20. децембар у 18.00 часова, у сали Малог позоришта. Улаз је слободан.

"Деца су украс света" је програм за децу предшколског и узраста нижих разреда основних школа. Интерактивног је карактера у којем све време учествују деца. Кроз разне квизове, такмичења и презентовања својих умећа и знања, а уз Мињине хитове, потпуно ослобођено и надахнуто схватају колико је лепо знати и умети и још лепше показати шта и колико знаш.

Миња Субота је инжињер електротехнике, фотограф са дипломом престижне француске школе, али, пре свега, неко ко се читав живот бави децом, па је тако његов најважнији позив рад са децом и за децу. Композитор је и певач песама најеминентнијих песника за децу које су постале део дечије музичке литературе.

"Музички тобоган", чији је аутор и водитељ, а који је емитован пуних осамнаест година, представља дечији програм рекордне гледаности и популарности на нашим просторима. Добитник је огромног броја награда, а оне најважније су: Награда за животно дело за изузетан допринос у раду са децом, УНИЦЕФ награда за изузетан допринос у корист деце света и много, много других одликовања.

Службени лист