Jan 20, 2018 Last Updated 11:25 AM, Jan 19, 2018

"Путеви Србије" о одржавању државних путева

Јавно предузеће "Путеви Србије" позива заинтересовану јавност, органе и организације на јавне консултације о Плану управљања заштитом животне средине за пројекат појачаног одржавања државног пута IБ реда бр. 15 деонице: Кула (Бачка Топола) - Врбас (Савино Село) - Врбас (Змајево) – Србобран (Фекетић).

Детаљније

Србобран добио Грађански водич кроз буџет

Општина Србобран приредила је Грађански водич кроз буџет за 2018. годину, документ који свим заинтересованим обезбеђује да брзо и једноставно дођу до одговора на питања како настаје годишњи прорачун потрошње, како се пуни општинска каса, на шта се троши новац грађана и како изгледа структура расхода и издатака.

Детаљније

Данас бесплатно клизање за све

Из службе Центра за спорт и туризам која организује рад клизалишта на Тргу слободе, стигло је обавештење да је данас, 11. јануара, клизање бесплатно целог дана за све кориснике.

Детаљније

Нове одлуке ЈКП "Градитељ"

Јавно комунално предузеће "Градитељ" припремило је четири одлуке које се тичу пружања више врста комуналних услуга у општини Србобран.

Детаљније

Србобран помаже пројекте из области културе

Општина Србобран расписала је Јавни конкурс за финансирање и суфинансирање пројеката из области културе и уметности, за први квартал 2018. године. Укупан износ средстава који ће бити додељен по овом конкурсу износи 1,5 милиона динара.

Детаљније

Поново ради клизалиште

Клизалиште на Тргу слободе поново ради! Било је поребно два дана да се ледена плоча поново формира, па упркос и даље топллом времену, љубитеља клизања опет имају прилику да ужавају на леду. 

Службени лист