May 29, 2017 Last Updated 7:21 AM, May 29, 2017

Председник општине Србобран

НЕШКО ЧЕСТИЋ

Нешко Честић рођен је у општини Милићи у Републици Српској, детињство и младост је провео у Србобрану а као млад човек пре 30 година отишао је у иностранство, у Аустрију.
Дипломирао је индустријску економију и стекао звање мастер менаџер. Успешан привредник у иностранству и у нашој земљи, породичан човек, отац петоро деце а има и унука.
У србобранској општини обављао је дужност директора ЈКП "Градитељ" и остварио запажене резултате које су грађани препознали.
У свом раду показао је добре организаторске и управљачке способности, бригу о радницима, упорност у реализацији послова и одговорност према грађанима.

Нешкo Честић је предложен за председника општине Србобран у име Колаиције "Александар Вучић - Србија побеђује"; Коалиције "Ивица Дачић - Социјалистичка партија Србије" и "Савеза војвођанских Мађара - Иштван Пастор" потписника Коалиционог споразума о вођењу локалне самоуправе у општини Србобран.

 

Заменик председника општине Србобран

ЛАЗАР КРАЈИНОВИЋ

Лазар Крајиновић je pођен 25. новембра 1989. у Новом Саду. Основну школу завршио у Србобрану, а средњу у Новом Саду. Завршио Високу техничку школу у Новом Саду (инжењер електротехнике). По занимању предузетник, са сталним пребивалиштем у Србобрану. Неожењен.

 

Пословни секретар: Миковић Весна