Српски  Magyar 

ЈКП Градитељ: Jавни позив за подношење понуде

ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ
’’ГРАДИТЕЉ’’ СРБОБРАН
Kомисија за спровођење поступка јавне набавке
Број:276 /2013-3
Дана: 28.03.2013
СРБОБРАН

П О З И В

ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПОНУДЕ

1.  Позивамо Вас да поднесете своју понуду за јавну набавке мале вредности ( у даљем тексту:  ЈНМВ) Чишћење филтерске конструкције и уградња филтера на бунару Б6 извориште водовода у Србобрану, под условима из  конкурсне документације.

2. Услови за учествовање у поступку: 
Право учешћа у овом поступку јавне набавке мале вредности имају сви заинтересовани понуђачи који испуњавају услове предвиђене у члану 44. Закона о јавним набавкама ('' Службени гласник РС'' бр.116/08). Испуњеност услова утврђених конкурсном документацијом доказује се давањем писмене изјаве.

3. Време и место увида у конкурсну документацију, услови за преузимање конкурсне документације
Конкурсна документација може се преузети непосредно у просторијама Наручиоца у Србобрану, у улици Доситеја Обрадовића бр.2, у заједничкој служби сваког радног дана у времену од 8,00 до 14,00 часова. Такође у истом року, времену и месту је могуће извршити и увид у конкурсну документацију.
Koнтакт телефон: 021/730-158
е-mail: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

4. Време и место подношења понуде 
Понуда се доставља непосредно или путем поште на адресу наручиоца: ЈАВНО КОМУНАЛНО ПРЕДУЗЕЋЕ ’’ГРАДИТЕЉ’’ СРБОБРАН, Доситеја Обрадовића бр. 2., 21480 Србобран, у затвореној коверти на којој је на предњој страни исписан текст '' понуда за ЈНМВ бр. 04/2013 - не отварај'', назив и број ЈНМВ, а на полеђини назив, број телефона и адреса понуђача.
Понуда мора бити припремљена у складу са овим позивом и конкурсном документацијом, понуда се подноси на посебном обрасцу и то до 18.04.2013 дo 11.00 часова без обзира на начин достављња понуде

5. Време и место отварања понуда
Отварање понуда је јавно и обавиће се у седишту наручиоца, одмах по истеку рока за подношење понуда, и то 18.04.2013. године у 12,00 часова као последњег дана горе наведеног рока.

6. Критеријуми и елементи критеријума за избор најповољније понуде:
Избор најповољније понуде обавиће се применом критеријума економски најповољније понуде

7. Право присуствовања јавном отварању понуде
За присуствовање јавном отварању понуда, овлашћени представник понуђача мора да достави пуномоћје Комисији за спровођење поступка јавне набавке мале вредности, пре отварања понуда.

8. Рок за доношење одлуке
Наручилац ће, донети одлуку о избору најповољније понуде, у року од три дана од  дана јавног отварања понуда и исту доставити свим понуђачима.

 

Председник
Комисије за спровођење поступка јавне набавке
Мацура Немања