Српски  Magyar 

Честић и Парошки верницима честитали Васкрс

Нешко Честић и Радивој Парошки, председник општине Србобран и председник Скупштине општине Србобран, честитали су данас верницима највећи хришћански празник Васкрс.

"Хришћанским верницима и свештенству који празнике славе по јулијанском и грегоријанском календару, поводом Васкрса, највећег хришћанског празника, упућујем најискреније честитке уз жељу да Васкрс испуни све домове хришћанском љубављу, здрављем, напретком, миром и сваким добром.

Желим да и овај Васкрс буде обнова вере и наде у бољу сутрашњицу и да заједно у слози, упорним и истрајним радом можемо учинити много. Будимо одлучни у вери да се радом и чврстом вољом може остварити боља будућност за наше породице, нашу општину и све њене грађане. Нека за то Васкерс буде путоказ и смерница, почетак и циљ. Христoс васкрсе - ваистину васкрсе", стоји у честитки Нешка Честића!

"У име Скупштине општине Србобран, и у своје име, верницима и свештенству честитам Васкрс са жељом да овај велики хришћански празник подсети на важност неговања моралних вредности, међусобног уважавања и поштовања. Нека нам Васкрс да снаге да будемо истрајни и јачи у напору да из себе извучемо оно што је најбоље, на добробит себе самих али и оних који су нам најближи.

Уз традиционални Васкршњи поздрав: Христос васкрсе - ваистину васкрсе! желим да се највећи хришћански празник обележи у кругу породица, топлини домова, миру и радости који носи овај дан, негујући заједничке вредности међусобног уважавања, толеранције и разумевања", наводи се у честикти Радивоја Парошког.