Српски  Magyar 

"Србија у ритму Европе": Одржана прва аудиција

Игор Карадаревић, извршни директор манифестације "Србија у ритму Европе", посетио је јуче Србобран и упознао се са наступима деце на првом делу аудиције за избор представника Србобрана на овогодишњем такмичењу, које ће се одржати у Нишу у јуну. Интересовање деце било је веома добро, спремили су се бројни играчи и певачи, али је Карадаревић пожелео да види још талентованих младих људи, па је други део аудиције заказан за 17. јануар 2018. године.

"Аудиције су почеле и први град који смо посетили била је Сремска Митровица. Кроз Темерин, који такође учествује, стигли смо ево до Србобрана, а наредних дана нас очекује и обилазак преосталих градова, од укупно 23. Задовољни смо интересовањем за наш пројекат и по први пут су нам се прикључили градови Крагујевац, Нови Сад, Врање, Лесковац, ту су и они стари, попут Сомбора, Врбаса и Србобрана, које не дамо нипошто. Прва ТВ и 'Србија у ритму Европе' задали су себи циљ да буду још бољи него прошли пут, и то не само за нијансу, због чега ћемо вероватно бити мало ригорознији и бирати још бољу децу, а већ у прошлом циклусу смо имали одличне учеснике и супер квалитетан и гледан програм", рекао је извршни директор "Србија у ритму Европе'.

Карадаревић је оценио да манифестација у Србији наилази на све веће поштовање, али и да је то резултат чистоте рада и традиције која се гради из године у годину, због чега се "Ритам Европе" проширио на Хрватску, Босну и Херцеговину, Црну Гору и Македонију.