Jan 16, 2019 Last Updated 8:17 AM, Jan 16, 2019

Срећан Дан жена!

Нико не спори да заслужују пажњу и љубав својих најближих свих 365 дана у години, али 8. март - Дан жена, послужио је данас у Србобрану да се дамама безрезервно искаже поштовање за сав напор који свакодневно улажу да би све, од породице до установа у којим раде, функционисало беспрекорно. Уз подршку својих колега, мушкараца са којим деле обавезе и радни простор, припаднице лепшег пола данас обезбеђују да на корист грађана функционишу Општинска управа, Дом здравља, Центар за социјални рад, све школе и вртићи, јавна предузећа и установе.

Управо зато за више од 200 припадница лепшег пола из јавног сектора организовано је дружење на којем су дариване цвећем и најлепшим жељама. Дружење је организовала локална самоуправа.

"Наша жеља је да вам се барем један дан захвалимо за све оно што радите за општину Србобран и њене грађане. Заслужујете поштовање током целе године, хвала за ваш труд и ангажман и желим вам да и даље напредујете", рекао је Радивој Парошки, председник општине Србобран, а затим свакој од дама поклонио по цвет.

Добар баланс међу половима у општини Србобран заинтересовао је и Радио-телевизију Војводине, која је наш град издвојила као пример добре праксе равноправности полова и у свом прилогу га презентовала гледаоцима широм Војводине.

  

Службени лист