Српски  Magyar 

Захвалнице и пакетићи за најбоље ученике и спортисте

Zahvalnice i paketici Месна заједница Србобран организовала је у уторак навогодишње пријеме за најбоље ученике основних и средње школе, и најбоље спортисте у 2008. години. Њима су на свечаности уручене захвалнице, пакетићи и пригодни поклони.
  „Свим носиоцима Вукове дипломе уручили смо захвалнице и новогодишње пакетиће. На територији наше МЗ, из две основне и једне средње школе, наградили смо 26 ученика и надамо се да ће наредне године тај број бити и већи“, рекао је Золтан Бергел, председник Савета МЗ Србобран.

 
  У овој МЗ мислили су и на најбоље спортисте па је и за њих организован новогодишњи пријем. „Захвалнице и пригодне поклоне добили су и најбољи спортисти у 2008. години. Овога пута издвојили укупно 37 спортиста који су на регионалним, покрајинским и републичким такмичењима освојили неку од медаља. Доминирали су спортисти Карате клуба ‘Србобран’ и Атлетског клуба ‘Србобран’. Наша обавеза је да укажемо пажњу онима који су то заслужили и зато организујемо овакве пријеме“, рекао је Бергел. 

Zahvalnice i paketiciZahvalnice i paketici

 

Службени лист