May 24, 2018 Last Updated 4:18 PM, May 24, 2018

Промоција романа Кућа на продају Симе Ћосина

НАРОДНА БИБЛИОТЕКА СРБОБРАН - SZENTTAMÁSI NÉPKÖNYVTÁR, заказала је среду, 25. јануар, промоцију романа Симе Ћосина Кућа на продају.

На промоцији ће говорити Ева Киш, директорка Народне библиотеке у Србобрану, Рајко Косијер, директор Издавачке куће "КАИРОС" из Сремских Карловаца, која је и објавила овај роман 2016. године, затим Моника Маширевић, уредник културних програма у Градској библиотеци у Новом Саду, и сам Сима Ћосин, аутор романа.

У музичком делу програма на гитари наступа Ивана Ђурић. Промоција почиње у 18.00 часова.

"Срећан је човек када дође до своје куће, задовољио је најосновнију људску потребу да има свој кров над главом. Кућа се стиче и прави за себе и своја поколења. Срећан је онај ко наследи кућу. Добио је много, треба само да је одржава и чува. Од среће до несреће путеви су многи, разни и непредвидиви. Који разлози могу нагнати некога да донесе одлуку да отуђи своје уточиште? Некада је то лоше газдовање а чешће су осећања. За срећу и за несрећу, као и за љубав и мржњу треба имати снаге. Јунаци романа Кућа на продају су је имали", најава је романа Симе Ћосина који свој кров над главом има у Србобрану.

Службени лист