Српски  Magyar 

Иван Шегуљев победник "Србобран опена"

Последњих десет дана септембра спортским теренима у Србобрану владали су тенисери. Центар за спорт и туризам организовао је турнир у тенису под називом "Србобран опен". 

"Број учесника у синглу био је лимитиран на 32 и био је попуњен већ након 24 часа од најаве такмичења. За игру парова пријавило се девет дуета, а ове године наши тенисери су по први пут имали прилику да се опробају и у дублу. Након бројних одличних мечева, Србобран, иако нема тениски клуб, може да се похвали са неколико тенисера који могу да се такмиче на много бољим  турнирима, чак и да на њима заузму висок пласман", рекао је након турнира Тодор Шимпрага, члан Општинског већа задужен за спорт.

Као најбољи играч турнира издвојио се Иван Шегуљев, који је у финалу резултатом 2:0 (6:3 7:5) победио Бојана Секулића. Трећепласирани на 'Србобран опену' је Владимир Рнић. И у дублу су искусни Секулић и Шегуљев потврдили квалитет и резултатом 2:0 победили младе Рнића и Попова.

Уз пехар, најбољим тенисерима као награде су уручени и ваучери за бесплатно коришћење тениских терена (I место - 50 термима, II - 30, III - 20).

Службени лист