Српски  Magyar 

Подршка пројектима социјалне и здравствене заштите

Општина Србобран расписала је Јавни конкурс за доделу средстава из буџета општине Србобран за реализацију пројеката удружења у области социјалне и здравствене заштите и осталих удружења, за I квартал 2018. године.

Укупан износ средстава који ће бити додељен по овом конкурсу износи 3.650.000 динара. Средства ће се додељивати за подстицање програма или недостајућег дела средстава за финансирање пројеката које реализују удружења, а који су од јавног интереса у области социјалне и здравствене заштите и осталих удружења - у области заштите животиња, подстицање и развој привредних делатности (туризам, пољопривреда, занатство, стари и ретки занати, задругарство), заштита потрошача, заштита и промовисање људских и мањинских права.

Приоритет за доделу средстава ће имати удружења која: располажу капацитетима за реализацију пројеката уз референце које поседују, своје пројекте усмеравају ка већем броју корисника, могу да обезбеде мерљиве резултате у односу на предложене трошкове, имају висок степен успешности у реализацији програма рада и пројеката, своје програмске и пројектне активности базирају на усвојеним стратешким документима на локалном и националном нивоу.

Јавни позив је постављен у "Инфо - Конкурси и јавни позиви".