Nov 20, 2019 Last Updated 12:42 PM, Nov 20, 2019

Сви вртићи део Фестивала права детета

И вртићи Предшколске установе "Радост" укључили су се у овогодишњи Фестивал права детета, који се организује у част обележавања тридесетогодишњице од усвајања Конвенције Уједињених нација о правима детета. 

Детаљније

Бесплатна правна помоћ у петак у Србобрану

У оквиру пројекта "Пружање правне помоћи и информација неопходних за заштиту и остваривање права интерно расељених лица, избеглица и повратника", који се у бројним градовима Србије спроводи у сарадњи са Комесаријатом за избеглице и миграције, у Србобрану ће у петак, 22. новембра, своје услуге пружати Канцеларије бесплатне правне помоћи из Београда.

Детаљније

Меморијални турнир "Јовица Тешић Јоле"

Општина Србобран, Центар за спорт и туризам, ФК Србобран, Месна заједница Србобран и Спортски савез општине Србобран, и ове зиме организују традиционални турнир у фудбалу, један од највећих у региону.

Детаљније

Гробља у Србобрану уређенија него икад

Више од месец дана трају радови на уређењу православног и католичког гробља у Србобрану, саопштено је из Јавног комуналног предузећа "Градитељ". На задовољство грађана, све оно што је више од деценије било запуштено сада је попуно уређено или ће у наредним данима бити приведено крају, захваљујући свакодневном вредном раду радника Месне заједнице Србобран и ЈКП "Градитељ".

Детаљније

"Воде Војводине": Мере дале прве резултате

Јавно водопривредно предузеће "Воде Војводине", након последњих анализа, издало је ново саопштење за јавност у ком се по први пут говори о побољшању квалитета воде на току Великог бачког канала у ком је дошло до помора рибе.

Детаљније

"Плави круг" организује превентивне прегледе

Поводом 14. новембра - Светског дана борбе против шећерне болести, Удружење за борбу против дијабетеса "Плави круг" из Србобрана, организује превентивне здравствене и контролне прегледе за све заинтересоване грађане.

Детаљније

"Воде Војводине": Квалитет воде није побољшан

"Јавно водопривредно предузеће 'Воде Војводине' обавештава јавност да је након угинућа рибе на делу канала Бечеј - Богојево у Србобрану, дана 3. новембра, предузело све могуће мере како би се ублажиле последице загађења и санирала настала штета.

Детаљније

Србобрански информатор, број 21

Србобрански информатор, број 21, између осталог, доноси извештаје са прославе Дана општине и Дана ослобођења, овогодишње резултате програма "Заједници заједно", коју спроводи Нафтна индустрија Србије, али и резултате пројеката унапређења квалитета живота Србобранаца, какав је пројекат поновног отварања пијаце на Беглуку, који је на молбу грађана реализовала локална самоуправа.

Детаљније

Службени лист