Jul 31, 2021 Last Updated 1:24 PM, Jul 31, 2021

Без вакцинације нема решења - распоред за следећу недељу

Институт за јавно здравље Војводине оцењује епидемиолошку ситуацију у АП Војводини као несигурну. У овом тренутку на територији три општине ситуација је неповољна, док се на територијама 22 општине и градова ситуација оцењује као несигурна, а у 20 општина ситуација је повољна.

Детаљније

Продужен рок конкурса за спровођење мера ЕЕ

На основу Одлуке Општинског већа о расписивању Јавног позива за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима од 16. јула 2021. године и члана 17. Правилника о суфинансирању мера енергетске санације породично стамбених зграда и унапређењу својстава зграда на територији општине Србобран, Комисија за реализацију мера енергетске санације објављује Обавештење:

Детаљније

На радост деце "Поново заједно" - "Бисеров" еко камп

Радивој Дебељачки, председник општине Србобран, заједно са др Илијом Газеповим и Јовицом Андрићем, посетио је данас 16. по реду еко камп Удружења за помођ МНРО "Бисер". После прошлогодишње паузе узроковане коронавирусом, штићеници "Бисера" и њихови другари уз сличних удружења, али и сва друга заинтересована деца, организовано се друже до 30. јула у Шумици на Вашаришту, у дело спроводећи овогодишњи назив кампа: "Поново заједно - радујемо се нашем поновном сусрету и дружењу".

Детаљније

Риболовачки куп РВИ одржан у Србобрану

У Србобрану је у суботу одржан II Риболовачки куп ратних војних инвалида Србобрана, и XVII  Куп ратних војних инвалида Војводине. На обали Великог бачког канала риболовачке вештине и знања опробало је 15 такмичарских екипа, већина из Војводине, али и из Ћићевца и Горњег Милановца, као и два тима из места Републике Српске, Градишке и Зворника. Остале селекције оформили су клубови и удружења из: Вршца, Новог Кнежевца, Инђије, Бечеја, Руме, Сенте, Сомбора и Оџака, и две екипе риболоваца из Србобрана.

Детаљније

Ускоро ликовна радионица "Другарство покреће планету"

Општина Србобран, заједно са Домом културе Србобран, организоваће од 09. до 13. августа ликовну радионицу за децу под називом "Другарство покреће планету". У дворишту Дома културе прилику да ствара имаће 40 малишана узраста од седам до 14 година. 

Детаљније

"Воде Војводине" у петак организују пријем странака

Јавно водопривредно предузеће "Воде Војводине" организоваће за све заинтересоване грађане општине Србобран, у петак, 23. јула од 08.00 - 14.00 часова, пријем обвезника накнаде за одводњавање. Пријем се организује у Врбасу, у Радној јединици ЈВП "Воде Војводине", Улица Палих бораца 13д, Врбас.

Детаљније

Укључите се у бесплатне информатичке обуке

На основу Споразума о сарадњи са Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања и Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Национална служба за запошљавање позива незапослена лица да се пријаве за похађање специјалистичких обука из области информационо-комуникационих технологија.

Детаљније