Српски  Magyar 

Завршен III Меморијал "Јовица Тешић Јоле"

Екипа Мистик ламинати Бечеј победник је III Меморијалног новогодишњег турнира у малом фудбалу "Јовица Тешић Јоле", који је синоћ завршен у Србобрану. Бечејци су у финалу били бољи од домаћег тима Фарбара Смарт колор, славили су резултатом 5:2, па им је заслужено, уз пехаре и медаље, припала главна новчана награда од 200.000 динара.

Поражени су за утеху добили 100.000 динара, а њихов голман Мане Марковић проглашен је за најбољег на турниру. Марко Новаковић из победничке екипе је заслужио признања за најбољег стрелца и најкориснијег играча турнира. До трећег места на турниру и награде од 50.000 динара, стигла је екипа Алутек. 

"Шести укупно, а трећи Меморијални турнир у малом фудбалу 'Јовица Јоле Тешић' поново је донео право задовољство међу србобранску публику. Имали смо ове године ситуацију да у исто време почињу слични турнири у околним местима, Врбасу, Бечеју и Новом Бечеју, али и поред тога нама се у сениорској конкуренцији одазвало 30 екипа, што је највећи број до сада. Турнир је био квалитетан, не само у сениорској већ и у пионирској и ветеранској конкуренцији, испуњен добрим утакмицама свакога дана, и у њима је уживао велики број посетилаца. Имали смо у такмичењу и 16 дечијих екипа распоређених у две категорије, као и девет ветеранских, а посећеност је била одлична. Наша хала прима нешто испод 500 људи и сваке вечери смо имали публику која је остајала 'на ногама', верујем да је током сваког такмичарског дана кроз халу пролазило и 600, 700, некада и 1.000 људи. Имали смо екипе из Врбаса, Новог Сада, Бечеја, Темерина, Суботице, Шида, победничка дечија екипа долазила је чак из Мола, и њима се посебно захваљујем због показаног односа према турниру у Србобрану", рекао је Слободан Субић, један од организатора турнира.

Финални дан донео је завршне утакмице и поделу признања и у другим конкуренцијама. У конкуренцији МЛАЂИ ПИОНИРИ 2009/10. годиште, пехар шампиона одлази у Мол, екипи ФК Бачка, док су до другог места стигли дечаци домаће екипе Смарт колор - Наша прича. Треће место освојила је екипа Најбољи ортаци. Најбољи играч и најбољи стрелац турнира су Данило Киш и Стефан Вланиколин из Мола, а најбољи голман Вукашин Маџгаљ из Србобрана.

Код СТАРИЈИХ ПИОНИРА, 2007/08. годиште, победник је екипа Виногради, друго место освојила је екипа Outdoor clothing, а треће Аутосервис Ађански. Најбољи голман турнира је Јован Китановић, Милан Видић је најбољи стрелац, а Немања Пивнички најбољи играч.

У конкуренцији ВЕТЕРАНА шампионски тим долази Србобрана - Soccerbet, чији су чланови Драган Ађански и Иван Филиповић проглашени за најбољег голмана и најбољег играча. Друго место на турниру припало је екипи АКС, а треће екипи Електровојводина. Најбољи стрелац је Радивоје Кнежевић.

 

 

 

Службени лист