Aug 09, 2020 Last Updated 4:22 PM, Aug 7, 2020

ПУ "Радост" поштује све мере заштите

Вртић "Снежана" Предшколске установе "Радост", у данима који протичу у знаку борбе против COVID 19, свакодневно брине о петнаестак малишана. Они су подељени у две групе и све активности спроводе уз бројне мере заштите. О раду ПУ "Радост" за ТВ Бачка говорила је Софија Маџгаљ, стручни сарадник - психолог.

Детаљније

Успешна акција прикупљања крви

У Србобрану је данас одржана акција добровољног давања крви. Ради се ванредној акцији коју су организовали Завод за трансфузију крви Војводине и Црвени крст Србобрана, мотивисани уобичајеним летњим недостатком драгоцене течности на залихама.

Детаљније

Стабилна епидемиолошка ситуација у општини Србобран

Епидемиолошка ситуација у општини Србобран је стабилна и под контролом. На снази су бројне превентивне мере попут ограниченог окупљања и обавезног ношења заштитних маски, које је, између осталих, у сарадњи са републичким и покрајинским органима, прописао Штаб за ванредне ситуације.

Детаљније

Делови Надаља у четвртак без воде

Јавно комунално предузеће "Градитељ" обавештава становнике дела две улице у Надаљу, улице Петра Драпшина у делу од раскрснице са улицом Светог Саве до раскрснице са улицом Вука Караџића, као и улице Светозара Марковића у делу од раскрснице са улицом Петра Драпшина до раскрснице са улицом Браће Пантић, да ће у четвртак, 30. јула, остати без воде у периоду од 08.00 до 15.00 часова.

Детаљније

Дом културе поставио изложбу на Тргу слободе

У хладовини Трга слободе у центру Србобрана постављена је изложба дечијих радова насталих на ликовној радионици под називом "Бојом до осмеха и знања", на којој је у протеклих месеца дана стварало четрдесетак малишана узраста од 5 до 13 година.

Детаљније

Др Кладар: Будимо одговорни, заштитимо себе и друге

Др Властимир Кладар, директор Дома здравља "Др Ђорђе Бастић", позвао је данас грађане Србобрана, Турије и Надаља да одговорним понашањем - ношењем маски, одржавањем дистанце и хигијене руку, као и избегавањем окупљања, сачувају своје здравље и здравље најмилијих, и тако на најбољи начин дају пун допринос борби против ширења заразе COVID 19.

Детаљније

Очитавање водомера уз максималну заштиту

Јавно комунално предузеће "Градитељ" најавило је да ће уложити максималне напоре да у оквиру редовних активности и у овој неповољној ситуацији изазваној коронавирусом, очита стање водомере свих потрошача, поштујући све мере заштите.

Детаљније

Заказана лицитација за закуп пијачних тезги

Јавно комунално предузеће "Градитељ" организоваће у петак, 31. јула, јавну лицитацију за закуп  покривених тезги и продајних површина (коцки) на свим пијацама у општини Србобран о којима брине овој јавно предузеће. Лицитација је заказана за 12.00 часова.

Детаљније