Српски  Magyar 

Србобран у понедељак део дана без гаса

Јавно предузеће "Србијагас" обавештава купце природног гаса у Србобрану да ће због радова на гасоводу  у петак, 24. августа у времену од 09.30 до 16.00 часова, доћи до краткотрајног прекида у испоруци природног гаса, за потрошаче који се природним гасом снабдевају са ГМРС Србобран.

"ЈП 'Србијагас' је о новонасталој ситуацији у вези са прекидом испоруке природног гаса, обавестио корисника дистрибутивног система, који ће услед поремећаја остати без испоруке природног гаса на излазима са Транспортног система: - ГМРС СРБОБРАН.

Оператор транспортног система је о новонасталој ситуацији у вези са прекидом испоруке природног гаса обавестио и крајњег купца: Сушара 'Пионир' Србобран, који ће услед прекида остати без испоруке природног гаса на излазима са Транспортног система: - НС - 17 - 1 - Пионир, и то у периоду од 12.00 до 20.00 часова.

Очекивани наставак испоруке гаса ће уследити  у понедељак, 24. августа, након завршетка радова. Молимо потрошаче у Србобрану да имају разумевања за наведене радове", наводи се у саопштењу ЈП "Србијагас".

Службени лист