Српски  Magyar 

Уручене дипломе матурантима ОШ "Вук Караџић"

Крај осмогодишњег школовања озваничен је прославом мале матуре у холу Основне школе "Вук Караџић" у Србобрану, чему је претходила свечаност на којој су, пред родитељима и пријатељима, малим матурантима уручене дипломе, сведочанства, похвале и друга признања и поклони за самопрекорно залагање током школовања.

Матурантима је срећу и успех у даљем школовању и животу пожелео председник Општине Србобран, Радивој Дебељачки, обративши им се пред сам почетак прославе матурске вечери.

“Желим у име Општине Србобран и у своје лично име да вам честитам малу матуру, да вам пожелим пуно успеха у даљем школовању. Затворили сте једну страницу отворили нову, и надам се да ћете успешно и снажно наставити да корачате кроз живот, да ћете све изазова који вас очекују успешно завршити и да ће вас то учинити добрим људима. Ја се надам да ћемо ми, који се данас радујемо вашим успесима заједно са вама, бити ваши партнери у даљем школовању и у животу. Хвала вам што сте ми допустили да будем део ове матурске вечери. Хвала и вашим наставницима и директорици, што су вас извели на прави пут”, речи су које је свршеним основцима упутио Радивој Дебељачки, председник Општине Србобран.

 

Службени лист