Српски  Magyar 

Уређење канализације

Srbobran uredjenje kanalizacije  Јавно предузеће „Дирекција за урбанизам и изградњу општине Србобран“ ангажовало је специјализовану фирму „Еко градња“ из Зрењанина која ће уредити пропусте испод јавних саобраћајница на више места у Србобрану. На овим местима атмосферска канализација није могла да прими сву воду након вишеструких обилних падавина, због чега је било поплава мањег или већег интезитета. Радови се финансирају средствима из општинског буџета.    
 
Srbobran uredjenje kanalizacije  Према речима Наде Нађ, директорке ЈП „Дирекција за урбанизам и изградњу општине Србобран“, пропусти се раде испод путева на раскршћима Србијанске и Политове, Станоја Главаша и Бигине, Милоша Обилића и Соње Маринковић, и Петра Драпшина и Лазе Костића. Након ових тачака атмосферска канализација уредиће се у Врбашкој улици, од раскрснице са улицом Саве Ковачевића до изласка из града.
  „Ово су нам веома важни послови јер решавамо проблеме који дуго времена муче становнике Србобрана. Наведене тачке нисмо могли уредити сами па смо ангажовали специјализовану фирму за ову врсту послова. Сву другу запуштену атмосферску канализацију уредићемо сами, као и до сада“, рекла је Нада Нађ.