Српски  Magyar 

Електровојводина спремна за сарадњу

Општину Србобран у петак су посетили Мирко Мајсторовић, директор Електродистрибуције Нови Сад, Душан Чомић, технички директор ЕДБ, и Драган Бабић, руководилац сектора енергетике и инвестиција. Они су се састали са Зораном Младеновићем и Слободанком Градинац, председником и заменицом председника општине, и разговарали о електроенергетској ситуацији у локалној средини.

Према речима Мирка Мајсторовића, директор ЕДБ Нови Сад, добро је што су у разговору са руководством локалне самоуправе испољене амбиције за реализацију пројеката везаних за снабдевање електричном енергијом. „Пружићемо пуну подршку у реализацији ових пројеката, посебно оних који се односе на индустријске зоне. Настојећемо да не каснимо са реализацијом наших пројеката како не би довели у питање реализацију развојних пројеката општине Србобран. Надам се доброј сарадњи са руководством општине и стало нам је да чујемо њихове планове, како би ми у наше планове уврстили све те објекте и подржали их у наредној години.

Зоран Младеновић, председник општине Србобран, истакао је да су амбиције локалне самоуправе да решава инфраструктурне проблеме на одређеним локацијама, у циљу даљег развоја. „Задовољан сам спремношћу представника Електровојводине, ЕДБ Нови Сад, да сарађују. Очекујем подршку за све оно што представља решавање проблема везаних за потенцијалне инвеститоре, али и за проблеме грађана. Електровојводина је издвојила значајна средства за решавање ових проблема и верујем да они брзо више неће бити тема наших састанака“, рекао је Младеновић.