Српски  Magyar 

"Бубамара" за Тијану

И малишани из вртића "Бубамара" у Надаљу, предвођени васпитачицом Данијелом Миличић Требатицки, прикључили су се великој хуманитарној акцији прикупљања помоћи Тијани Огњановић "Од срца, срцу". Они су искористили међуопштински сусрет жена који је одржан у њиховом месту да се свим присутним обрате писмом и апелују на њихову хуманост.

"Желимо да помогнемо малој Тијани Огњановић да се излечи и да поново буде срећна. Ми смо много мали и јеидно што можемо да пружимо је љубав и цртеж. Зато вас срдачно молимо да помогнете и да својим добровољним прилогом за наша срца, заједно помогнемо Тијани да опет буде здраво дете. Хвала  вам од срца", стајало је у овом писму, а потписала су га деца и васпитачица Данијела. За све они који су били спремни да издвоје новац за помоћ Тијани, креативни малишани из "Бубамаре" спремили су шарена срца.

Одмах након читања писма акцији се одазвао велики број присутних жена које су купиле дечје радове и тако прикупиле вредну суму новца која ће већ данас бити уплаћена на рачун Тијане Огњановић.