Српски  Magyar 

Почело сређивање тениског терена

Јавно предузеће "Дирекција за урбанизам и изградњу општине Србобран" саопштило је да су у понедељак, 22. јула почели радови на инвестиционом одржавању тениског терена код Основне школе "Вук Караџић". "Извођач радова су предузећа 'Зивсол Инжењеринг' и 'Комеx' д.о.о. у складу са закљученим уговором након спроведеног поступка јавне набавке. Уговорена вредност је 3.750.000 динара без ПДВ-а, а 4.500.000 динара са ПДВ-ом", саопштено је из овог предузећа.

"Радови на електроинсталацији за осветљење тениског терена ће се изводити упоредо са грађевинским радовима. Извођач електро инсталатерских радова је СЗР 'Електроинсталатер' Србобран, у складу са закљученим уговором након спроведеног поступка јавне набавке. Уговорена вредност износи 815.697 динара без ПДВ-, а 978.836 динара са ПДВ-ом. Средства за извођење предметних радова су обезбеђена донацијом Нафтне индустрије Србије", наводи се у саопштењу.

Такође, ЈП "Дирекција за урбанизам и изградњу општине Србобран" моли грађане Србобрана да избегавају пролазак Змај Јовином улицом за време трајања радова, посебно због личне безбедности и у циљу несметаног одвијања радова. "Уколико је пролазак неопходан, молимо грађане да се крећу искључиво путем обезбеђених прелаза", наводи се у саопштењу.