Српски  Magyar 

Честић захвалио полицијским службеницима на успешној акцији

Нешко Честић, председник општине Србобран, примио је данас командира Полицијске станице Србобран Родољуба Ђиновића и наградио га за успешну акцију спречавања тешког кривичног дела које је претходних дана припремано у општини Србобран.

Наиме, како је саопштено, ефикасним радом и брзом интервенцијом полиције спречено је једно убиство на подручју Србобрана, а због сумње да су учествовали у планирању тешког кривичног дела ухапшене су четири особе.

"Овим пријемом желимо да се јавно захвалимо полицијским службеницима на брзој и ефикасној интервенцији којом је сачуван један људски живот. Безбедност сваког грађанина понаособ за нас је један од највећих приоритета и полиција је у овом случају радила баш онако како желимо - превентивно. Реаговали су на време и спречили нежељене последице. Локална самоуправа ће учинити све да материјално подржи рад Полицијске станице, да полицајцима омогућимо да лакше спроводе своје задатке, а први корак те наше подршке биће набавка једног теренског возила за њихове потребе. Полицијска станица Србобран увек може да рачуна на своју општину", рекао је након пријема Честић.
 
Овом приликом председник општине је командиру Ђиновићу и начелнику Форкапи уручио пригодне поклоне.