Српски  Magyar 

Вуковци отпутовали на заслужено летовање

Деветнаест понајбољих ученика из општине Србобран отпутовали су у среду на заслужено летовање у Сутоморе. Изабрали су се сами, својим радом и постигнутим успехом, што је потврђено и Вуковом дипломом, а награду за уложени труд обезбедила им је локална самоуправа, која их шаље у одмаралиште "Плава обала" Центра за спорт и туризам општине Србобран.

С најлепшим жељама за срећан пут и леп одмор, најбоље ученике на пут је испратио Радивој Парошки, председник општине Србобран. "Својим успехом обрадовали сте своје родитеље и најближе, а за себе учинили највише. Општина Србобран и овим путем награђује успех и ваш боравак у Сутомору треба да буде подстрек за друге ученике", поручио је Парошки најбољим ђацима. Он је подсетио да је слање најуспешнијих у Сутоморе традиција која траје већ 30 година и свим носиоцима Вукове дипломе следује десетоднево летовање. "То је награда за њихов успех. Хоћемо да ценимо квалитет, рад, знање и умешност. За који дан ћемо организовати пријем за ученике генерација у свим школама општине Србобран, њихове резултате промовишемо на билбордима јер са тим треба да се упозна цело друштво, све са жељом да се подстакне рад и квалитет", рекао је Парошки.

Вуковцима је на успеху честитао и Мирослав Рељић, директор одмаралишта, уз обећање да ће као домаћини учинити све одмор у Сутомору остане свим гостима у најлепшем сећању.