Српски  Magyar 

Новогодишње журке у Центру за социјални рад и "Бисеру"

У Центру за социјални рад општине Србобран поново је данас било весело. Деда Мраз и новогодишњи празници окупили су малишане из породица које због тешке материјалне ситуације имају подршку ове установе, па су и они почели да се припремају за Нову, 2019. годину, уз пакетиће које им је поделио Деда Мраз.

"Присуство Деда Мраза у нашим просторијама потврђује да у Србобрану имамо јако пуно добрих малишана. И ове године Центар за социјални рад, заједно са локалном самоуправом, омогућио је да малишани из породица које користе социјалну новчану помоћ, доживе радост даривања, божићног и новогодишњег, па су за њих припремљени пакетићи", рекла је Бисерка Веселиновић, директорка ЦСР.

Новогодишњој забави присуствовала је и Милена Аларгић, председница СО Србобран. Она је истакла да је подељено 320 пакетића, и додала да општина Србобран жели да да свој допринос задовољству малишана у данима када се сви радују и праве планове за наредну годину.

Не мање весело било је и јуче у просторијама Друштва за помоћ МНРО "Бисер". И тамо су уз најлепше жеље подељени новогодишњи пакетићи, које је уз ЦСР и општину Србобран, обезбедила и организација "Пријатељи у невољи" из Београда. У "Бисеру" је пакетиће поделио др Илија Газепов, члан Општинског већа, а обезбеђено је 55 поклона за децу кориснике дневног боравка, и услуга личног пратиоца и раног третмана деце са сметњама у развоју.

Службени лист