Српски  Magyar 

Од 06. маја могућ упис у вртиће ПУ "Радост"

Предшколска установа "Радост" расписала је конкурс за упис деце у установу, који траје од 06. до 24. маја, свакога радног дана од 12.00 до 13.00 часова, саопштено је из ове установе.

Упис деце у целодневни боравак (обданиште) у установи врши се у складу са подзаконским актом којим се прописују ближи услови за утврђивање приоритета за упис деце у предшколску установу, по критеријумима који треба да обезбеде првенство уписа деци из осетљивих група, деци запослених родитеља и редовних студената, деци која имају статус трећег и сваког наредног детета у примарној породици, деци чија су браћа и сестре уписане у установу и осталој деци.

Деца се у целодневни боравак (обданиште) уписују у објекат "Снежана" у Србобрану, улица Јована Поповића бр. 9, и то у три групе на српском језику: јаслену (узраст деце од 2 до 3 године), мешовиту (узраст деце од 3 до 5,5 година), и групу припремног предшколског програма (узраст деце до 5,5 година до поласка у школу).

Такође, у целодневни боравак (обданиште) деца се уписују и у објекат "Бамби" у Србобрану, улица Лазе Костића бр. 26, и то у четири групе: три на српском и једна на мађарском језику, узраста деце од 3 године до поласка у школу.

Резултати конкурса биће познати најкасније до 10. јуна, а уговори за целодневни боравак биће потписани најкасније до 31. августа.

Службени лист