Sep 21, 2019 Last Updated 12:31 PM, Sep 20, 2019

Хумани Србобран помаже Стевану

Након седам дана спортских надметања на Тргу Републике, познати су шампиони хуманитарних турнира у ножном тенису и стоном фудбалу. Важнија од имена је чињеница да је за помоћ малишану Стевану Нађу прикупљено и већ на рачун прослеђено 117.400 динара.

На турниру у ножном тенису најбоља је била екипа Паркетар Дане (Васић и Тешановић), други су били Макова двојка (Радојковић и Тешановић), а трећи Caffe Momento (Тривић и Адамовић). У стоном фудбалу шампиони су Паори (Шарчев и Шијачић), други је Амадеус (Видовић и Алексијевић), а трећи Моменат (Тасовац и Шегуљев). На турниру је учествовало 55 екипа.

"Захваљујемо свима који су помогли у организацији турнира и прикупљању средстава: кладионици Max Bet, кафе баровима "Арваји" и "Моменто", УГ "Плави круг", посебно свим екипама које су уз спортски дух и фер плеј, показале хуманост и плаћањем котизације донирале средства, као и свим осталим грађанима, који су својом донацијом или куповином пића пружили подршку и помоћ за излечење Стевана Нађа", наводи се у саопштењу организатора турнира - општине Србобран, Месне заједнице Србобран и Центра за спорт и туризам.