Српски  Magyar 

ЦСТ чека све љубитеље спорта

Центар за спорт и туризам општине Србобран позвао је грађане да искористе могућности ове установе и на време обезбеде термине за бављење спортом, посебно у месецима када се ова врста активности може спроводити једино у затвореном простору.

"Овим обавештењем желимо да информишемо грађане о активностима Центра за спорт и туризам и клубова у наредном периоду, као и да их позовемо да се укључе у бављење спортом, активно или рекреативно. Радно време куглане је сваки дан, у периоду од 17.00 до 23.00 часа. Овај популарни спорт је савршена разонода у предстојећим зимским месецима, слободних термина још увек има, па вас позивамо да на време резервишете неке од преосталих. Такође, у понуди имамо и термине за фудбал и баскет у сали у Србобрану, као и у сали у Турији, а све информације о слободним терминима можете добити на број телефона: 021 731 279 – Милена.

Оно што је новина, а веома је атрактивно и популарно, јесу тренинзи Кик бокс клуба, који је формиран ове године. Почео је са радом у малој сали ЦСТ, интересовање је велико, а уколико има још заинтересованих грађана, информације могу добити од Немање на број телефона: 060 323 20 18. Другу годину за редом у малој сали одржавају се тренинзи јоге, а заинтересовани за овај вид телесног вежбања информације могу да добију од Сузане на број телефона 063 86 26 921. Ту су и други спортови, кошарка за дечаке и девојчице, мушки рукомет, а од ове године и рукомет за девојчице, одбојка за девојчице, карате, као и фудбал који ће у предстојећим месецима бити доступан у хали спортова. Уз поруку да физичка активност може да замени многе лекове, а ни један лек не може да замени физичку активност, позивамо грађане да пронађу себе у једном од спортова који су у понуди", стоји у саопштењу Центра за спорт и туризам.