Српски  Magyar 

Рачун "Градитеља" можете платити на кућном прагу

Јавно комунално предузеће "Градитељ" понудиће својим клијентима током ванредног стања могућност да рачуне плате на кућном прагу. Овим поводом менаџмент предузећа обратио се јавност саопштењем.

"Услед проглашеног ванредног стања на територији Републике Србије, забране окупљања више људи у затвореном простору, као и затварања шалтера локалне самоуправе и јавних предузећа за рад са странкама, велики број грађана наше општине је изразио бојазан да ће им нагомилани неплаћени рачуни за услуге које пружа ово комунално предузеће, представљати велики терет када се ванредно стање укине. Грађани су нам, такође, више пута упутили сугестију да наплату рачуна вршимо тако што ћемо обилазити њихове адресе.

У жељи да нашим суграђанима изађемо у сусрет, овим путем вас обавештавамо да смо спремни да наплату рачуна вршимо од куће до куће, са више екипа инкасаната.

Посебно напомињемо да ће наше мобилне екипе на терену предузети све мере превенције од ширења вируса - ношење заштитних маски за лице и рукавица, а овим путем изражавамо и намеру да се наше екипе инкасаната такође ставе на располагање Штабу за ванредне ситуације општине Србобран током наплате рачуна, и свим старијим суграђанима који нам се обрате за помоћ, у виду набавки намирница или давања информација, затражену помоћ и пружимо", наводи се у саопштењу које је потписао директор ЈКП "Градитељ" Ђорђе Радетић.   

Службени лист