Aug 08, 2020 Last Updated 4:22 PM, Aug 7, 2020

Конкурс "Заједници заједно" продужен за 10. јула

Рок за пријаву пројеката на конкурс програма "Заједници заједно" у локалним самоуправама, продужен је до 10. јула 2020. године. Право на пријављивање имају све државне основне и средње школе са седиштем у 12 партнерских градова и општина који су обухваћени програмом "Заједници заједно 2020": Београд, Нови Сад, Пожаревац, Ниш, Чачак, Зрењанин, Панчево, Кикинда, Кањижа, Нови Бечеј, Србобран и Житиште.

Компанија НИС је наменила средства у износу од 114,5 милиона динара за финансирање пројеката који су усмерени на унапређење безбедносно-информационих система и дигитализацију наставног процеса у образовним установама у Србији. На овај начин компанија НИС жели да подржи идеју о једнаким условима за образовање свих ученика у здравом и безбедном окружењу. Програм "Заједници заједно" се ове године реализује уз подршку и активно учешће Министарства унутрашњих послова и Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије.

Резултати конкурса биће објављени до 21. септембра 2020. године, а све информације о условима и пропозицијама јавног конкурса "Заједници заједно" могу се пронаћи овде.