Српски  Magyar 

Ускоро Општинска смотра ликовних стваралаца

Дом културе Србобран позвао је све заинтересоване грађане сва три места општине да узму учешће на Општинској смотри ликовних стваралаца.

"Потребно је најкасније до четвртка, 08. октобра, Дому културе доставити два  рада. Уз радове је потребно приложити и кратку биографију са адресом, контакт телефон, као и податке о радовима; назив, годину настанка (рад не сме бити старији од две године), технику и димензије. Слике морају бити урамљене (рам, кукице за качење). Радови могу бити из свих ликовних дисциплина (сликарство, скулптура, графика, примењена уметност, фотографија) и ликовних техника (уље, темпера, гваш, керамика, акварел, комбинована и друго).

Стручни жири ће одабрати најбоље радове који ће представљати општину Србобран на Зонској смотри ликовних стваралаца. Радови који не буду испуњавали пропозиције ће бити дисквалификовани од стране жирија. Адреса Дома културе је Цара Лазар 6, Србобран. Путем телефона 021.731.919 могу се добити додатне информације", наводи се у позиву Дома културе Србобран.