Српски  Magyar 

D sport system гради дистрибутивни центар у Србобрану

D sport system, компанија из Новог Сада која је генерални заступник словеначког бренда proteini.si, изградиће у Србобрану дистрибутивни центар. Уговор који ствара услове за ово важно улагање потписали су данас Радивој Дебељачки, председник општине Србобран, и Пеђа Думнић, директор и власник D sport systema.

"Задовољство нам је што смо као млада фирма пронашли и остварили синергију са младим руководством општине Србобран. Развој нашег бизниса указао је на потребу изградње једног логистичког дистрибутивног центра и одлучили смо се за општину Србобран. Препознали смо добру енергију председника општине и људи који воде локалну самоуправу и веома брзо се договорили о свему. Направићемо објекат површине 1.000 квадратних метара, запослити најмање десетак људи из локалне средине и то ће бити наш нови почетак. Колико будемо ми успели да 'брзо возимо' кроз нашу економију, толико ћемо инвестирати и ширити капацитете. Србобран ће бити наша трајна дестинација и нема одласка и стајања. Имамо визију и жељу, партнери смо са доста локалних самоуправа, и наша жеља ја да то партнерство развијемо и заокружимо и овде. Надамо се да ћемо једни другима помоћи да остваримо зацртане циљеве", рекао је Думнић након потписивања уговора.

Proteini.si водећи је бренд у региону за продају додатака исхрани за спортисте и рекреативце, спортске одеће и опреме, која нуди производе високо квалитетних брендова као и богат избор спортске и тренинг опреме.

Радивој Дебељачки подсетио је да општина Србобран своју привреду базира на малим и средњим предузећима, а данас склопљени уговор наставак је и реализација тог развојног плана. "Попуњавамо индустријску зону и због тога нам је ова инвестиција веома важна, као и због чињеница да се отварају нова радна места за наше суграђане. Компанија D sport sistem одлучила је да уложи значајна средства у наш град и то је јасан сигнал да идемо у добром правцу и да у будућности можемо очекивати и нове улагаче. Уз запошљавање наших радника, у Србобран стижу и запослени који тренутно раде у Новом Саду, јер ће се овде градити и управна зграда компаније, и локална самоуправа D sport systemu искрено жели пословне успехе", рекао је Дебељачки. 

Дистрибутивни центар ће се градити у индустријској зони А, на путу према Новом Саду. Председник општине најавио је даља улагања у индустријске зоне у циљу стварања најоптималнијих услова за инвеститоре и реализацију њихових пословних идеја.

Службени лист