Српски  Magyar 

Почео упис првака; ОШ "Вук Караџић" чека нову генерацију

Основна школа "Вук Караџић" припремила је за све будуће ђаке прваке, али и за оне који ће то постати у наредним годинама, интересантан видео прилог у ком ова образовна установа представља све своје потенцијале и могућности за стицање знања по најсавременијим методама. Овај корак наметнула је борба против  COVID 19 и забрана већих окупљања, због чега су изостале традиционалне посете предшколаца другарима у основним школама. Зато су наставник ликовне културе Ђорђе Ћорић и ђаци који похађају продужени боравак, припремили овај видео материјал и са школом "посетили" сваког предшколца.

Из ОШ "Вук Караџић" подсећају родитеље да се пријављују путем портала еУправа за термине тестирања, а да уколико имају евентуалних тешкоћа при пријављивању, контактирају наставника информатике Синишу Фехера радним данима од 11.00 до 13.00 часова на телефон 060.7509.497.

Будући прваци долазе у школу у пратњи једног родитеља у терминима назначеним у позивницама које су добили у својој предшколској установи.

Иначе, Основна школа "Вук Караџић" је једина школа у општини која има продужени боравак у који су уписана деца запослених родитеља, која се након наставе у боравку друже, уче, заједно ручају, играју се и креативно проводе своје време. Управо су деца из боравка "главни глумци" у овом видеу. Добро нам дошли, поручују из ОШ "Вук Караџић".

Службени лист