May 15, 2021 Last Updated 6:54 PM, May 14, 2021

Покрајински секретар Дане Баста посетио Србобран

Покрајински секретар за спорт и омладину Дане Баста посетио је данас Србобран, где је председнику општине Радивоју Дебељачком уручио уговор у вредности од 1,1 милион динара за обнову кошаркашког терена у оквиру игралишта о ком брине Удружење грађана "Наша прича".

Баста је овом приликом са руководством општине Србобран, које су уз председника општине чинили и Милица Зарић, заменица председника, Јован Андрић, члан Општинског већа задужен за спорт, и Слободан Субић, директор Центра за спорт и туризам, разговарао о даљем заједничком улагању Покрајинског секретаријата за спорт и омладину и локалне самоуправе у развој спорта.  

"Заједнички ћемо у наредном периоду наставити са стратешким улагањем у спорт и са реализацијом добрих пројеката, који ће допринети унапређењу спортске инфраструктуре на територији целе општине Србобран", рекао је секретар Баста.

Радивој Дебељачки је нагласио да општина Србобран веома добро сарађује са Покрајинским секретаријатом за спорт и омладину. Он је напоменуо да се обновом кошаркашког терена у Србобрану наставља санација спортских игралишта и места где се окупљају млади, те да ће на територији целе општине ићи у том правцу. "Трудићемо се да у наредном периоду остваримо све оне планове које смо зацртали за наредни период. Ово што је учињено за игралиште Удружења грађана 'Наша прича' биће учињено и за нека друга игралишта у општини Србобран, на којим се окупљају млади људи. Такође, део енергије усмерићемо у реализацију омладинске политике", рекао је Дебељачки.

Секретар Баста и председник Дебељачки обишли су и Центар за спорт и туризам, где је са више од 800.000 динара заједнички финансирана набавка спортске опреме - татами струњача, џакова и лопти.

Службени лист