Српски  Magyar 

Пријем за Шаролту Фиштеш - бронзану из Украјине

Радивој Дебељачки, председник општине Србобран, организовао је данас пријем за још једну србобранску спортску звезду - овога пута ради се о Шаролти Фиштеш, младој репрезентативки Србије у мини фудбалу, која је на управо завршеном Светском првенству за узраст U23, које је одржано у Кијеву у Украјини, заједно са својим саиграчицама освојила бронзану медаљу.

Уз честитке за фантастични успех и захвалност за представљање свог родног града и државе на најлепши начин, Дебељачки је Шаролти пожелео нове победе и спортску будућност пуну медаља и титула, а затим истакао и спремност локалне самоуправе да помогне њеном развоју и пружи подршку у наставку каријере. Бронзана из Украјине поделила је са својим домаћинима искуства за Светског првенства, како је текао пут до медаље и који мотиви су ујединили репрезентативке Србије и дали им додатну снагу на путу до успеха.

Шаролта је на пријем код председника општине Србобран стигла са поносним родитељима, сестром и братом, што је још једном потврдило да њена основна снага стиже из породице, те да успеси које ређа, уз пожртвован рад, не могу бити никакво изненађење.

Младу фудбалерку, заједно са Дебељачким, дочекали су Јовица Андрић, члан Општинског већа, Беата Векоњи, помоћница председника општине, и Слободан Субић, директор Центра за спорт и туризам.  

Службени лист