Српски  Magyar 

Уз радне дане вакцинација и суботом

Лоша епидемиолошка ситуација у Војводини, али и благи раст интересовања за вакцинацијом, навела је Дом здравља "Др Ђорђе Бастић" и Друштво за борбу против шећерне болести "Плави круг", да уведе додатни термин за акцију имунизације.

Наиме, уз термине који су познати за све радне дане, од 08.00 до 12.00 часова, у просторијама "Плавог круга", у улици Соње Маринковић 18а, од сада је могућа вакцинација против COVID 19 и суботом, у истом термину. У понуди су вакцине три произвођача: Sinopharm, Pfizer и Sputnik V.

Организатори акције, Дом здравља "Др Ђорђе Бастић" и Друштво за борбу против шећерне болести "Плави круг", позивају све невакцинисане грађане да приме неку од понуђених вакцина, најбољу заштиту против корона вируса, посебно у тренутку када је број новозаражених већ дуже времена упозоравајуће велик.

"У наредном периоду треба посветити пуну пажњу поштовању предложених општих мера заштите на сваком месту и посебно потреби вакцинације што већег броја људи и подизању обухвата вакцинацијом", поручио је др Илија Газепов из "Плавог круга".

Службени лист