Српски  Magyar 

Дебељачки: Спремни смо на разговоре у интересу свих грађана

Радивој Дебељачки, председник општине Србобран, обратио се вечерас свим грађанима Србобрана, Турије и Надаља поводом протеста пољопривредника који је одржан на Тргу слободе.

"Пољопривреда је најважнија привредна грана у нашој општини, делатност којом се бави велики број породица у Србобрану, Турији и Надаљу. Поред тога, нашој општини пољопривреда значи и велики потенцијал за даљи развој, што свакако показује ниво опредељених средстава управо за пројекте који су уско везани за ову област.

Имајући то у виду, желим да као председник општине Србобран преузмем на себе највећу одговорност, која ми и припада, поштујући незадовољство појединих људи који то исказују кроз протесте у Србобрану. Као председник свих грађана наше општине, разумевајући разлике и стављајући по страни било каква неслагања, желим да искажем отворени став и позив на разговор, а све у циљу постизања решења и разумевања које ће, надам се, допринети да не стварамо било какве поделе у друштву, већ да енергију усмеримо ка решавању проблема и у даљи развој наше локалне самоуправе и нашег друштва", наводи се у обраћању Дебељачког.

Службени лист