Oct 07, 2022 Last Updated 10:34 AM, Oct 6, 2022

Србобран се спрема за финале "Србија у ритму Европе"

Вођство музичког фестивала за децу "Србија у ритму Европе" заједно са представницима свих градова и општина учесника, организовало је данас на Тргу слободе јавно жребање редоследа овогодишњих извођача, који ће се срести на финалној манифестацији 15. октобра у Србобрану.

Програм је водио Игор Карадаревић, директор фестивала и телевизијског програма "Ритам Европе", подршку су му смењујући се пружали представници свих градова и општина, а на првом месту покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић.

Жреб је хтео да Општина Србобран буде извучена под редним бројем 12. Милена Аларгић, председница СО Србобран, истакла је у разговору са водитељем програма да је граду домаћину велика част и задовољство што има прилику да угости представнике свих градова, те да се још више радује дочеку извођача 15. октобра. "Организација такмичења из године у годину све је боља, а ми ћемо се потрудити да ове године настави узлазном путањом. Бићемо вам добри домаћини и у финалној вечери 15. октобра, као што смо то уосталом у свим великим манифестацијама које организујемо током године. Свима вам желим добродошлицу у Србобран, а деци да се добро забаве и да победи најбољи", поручила је Аларгић окупљенима на Тргу слободе.

Прилог Новосадска ТВ

Прилог Дунав ТВ