Српски  Magyar 

Одржана XXV седница СО Србобран

У четвртак је одржана XXV седница Скупштине општине Србобран. Одборници су разматрали дневни ред са девет тачака, међу којима су биле три одлуке, два решења и два извештаја. У одсуству Милене Аларгић, председнице локалног парламента, седницом је председавала Слободанка Градинац.

Скупштина општине Србобран, након усвајања записника са XXIV седнице, донела је нове измењене и допуњене одлуке о Плану генералне регулације насеља Србобран и Одлуке о утврђивању елемената пореза на имовину за територију општине Србобран, те Одлуку о прихватању иницијативе Савета Месне заједнице Србобран за прибављање сагласности за давање на коришћење непокретности.

Такође, усвојено је решење о именовању директора Јавног комуналног предузећа "Градитељ" према ком је на ово место именован Милош Јовановић, и решење о именовању Комисије за спровођење избора за чланове савета месних заједница, а затим и Извештај о основним показатељима стања безбедности саобраћаја у општини Србобран за 2021. годину са поређењем периода од 2016. до 2020. године, и Извештај о основним показатељима стања безбедности саобраћаја у општини Србобран у периоду од 01. 01. 2022. до 30. 06. 2022. године.

Седница је окончана одборничким питањима.

Службени лист