Српски  Magyar 

Србобран пун цвећа - Virágos Szenttamás

Ове године по трећи пут објављуен је конкурс за улепшавање животног простора "Србобран пун цвећа", у оквиру којег становници општине Србобран могу упоредити своју вештину и креативност у баштованству. Сврха такмичења је да се покаже колико су лепи балкони и баште наших суграђана, колико се становници труде да свој дом учине лепшим и атрактивнијим.

Пријавити се можете овогодишњим фотографијама балкона, дворишта на којима је представљена баштанска композиција. Пошаљите најмање пет, а највише 15 фотографија баште са адресом и контакт подацима на маил адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. По потреби можемо вам помоћи са фотографисањем. Више информација можете добити на телефон 063.8804.026.

Фотографије можете слати до 01. августа 2023. године. Стручни жири ће на терену, у унапред договореном термину, погледати баште који су ушле у ужи круг и потом донети одлуку. За најлепше и најуредније баште припремљене су награде. Срећно!

Удружење жена “Орхидеја”

Virágos Szenttamás

Az idén harmadik alkalommal hirdetjük meg a Virágos Szenttamás környezetszépítő versenyünket, amelyen a község lakosai összemérhetik ügyességüket és kreativitásukat. A megmérettetés célja, hogy megmutassuk, milyen szépek községünk balkonjai és kertjei, és milyen sokan tesznek azért, hogy környezetük szebb és vonzóbb legyen. A Virágos Szenttamás versenyen bárki részt vehet saját készítésű fényképek beküldésével. A pályázatról:

Pályázni az idei évben készült, dísznövényeket, fűszernövényeket, zöldségeket, gyümölcstermő növényeket kiemelő kerti kompozíciót bemutató balkonkerti/előkerti fotókkal lehet. Minimum 5, maximum 15 fotót küldhetnek be címmel és elérhetőséggel a Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. ímélcímre. Igény szerint a fotók elkészítésében is segítünk. Bővebb információ a 063/8804026-os telefonszámon kapható. A fotókat 2023. augusztus 1-éig várjuk. A szakmai zsűri döntése alapján a szűkebb körbe bejutott kerteket előre egyeztetett időpontban személyesen is megtekintik, majd a legszebbeket díjazzák! Jó munkát, sok szerencsét!

Orchidea Nők Egyesülete

 

 

 

Службени лист