Српски  Magyar 

Позив на категоризацију објеката за смештај

Канцеларија за локални економски развој општине Србобран упутила је позив физичким лицима да изврше категоризацију угоститељских објеката у којима пружају услуге смештаја.

"Законом о угоститељству прописана је обавеза угоститеља који пружа услуге смештаја у објектима домаће радиности (кућа, апартман и соба) и објектима сеоског туристичког домаћинства, да изврши категоризацију тих објеката. Захтев за категоризацију се подноси преко портала еТуриста.

С тим у вези ПОЗИВАМО сва физичка лица која услуге смештаја пружају на начин супротан наведеном закону, да се у што краћем року обрате јединици локалне самоуправе и поднесу захтев за категоризацију угоститељског објекта за смештај (кућа, апартман, соба или сеоско туристичко домаћинство).

За све додатне информације и пружање стручне помоћи стојимо на располагању и можете нам се обратити путем маила Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон 063/1051-166", стоји, између осталог, у позиву.

Комплетан ПОЗИВ можете видети ОВДЕ.